Tesca
Zangeres: Nederlandstalig & Engelstalig

Over Tesca

 

Tesca stond vanaf kleins af aan al graag in de spotlights. Het liefste wilde ze iedere week met de schoolafsluiting op het podium staan. Of het nu met zang, dans of acteerstukje was, dat maakte niet uit.

Vanaf haar 16e nam Tesca zangles. Ze heeft les gehad in diverse stijlen, van klassiek tot jazz. Toch ligt haar hart bij het pop genre. Daar is ze dus ook in verder gegaan.

Op haar 18e besloot ze te gaan optreden. Heel veel optredens heeft ze dan ook op haar naam staan. Van grote pleinfestivals en in het Go Ahead Eagles station, tot hele kleine (besloten) feesten. Alles wordt een groot feest met Tesca! 

Tesca heeft ook studiowerk gedaan. Na wat demo's te hebben opgenomen, heeft ze in 2011 een EP opgenomen met Merrill Osmond (Leadzanger van The Osmond Brothers en bekend van Crazy Horses). 

In juli 2016 was het tijd dat er een solo single kwam: Gescheurde Jeans. Het is een vrolijk en zomers nummer met een mooie clip. Dit nummer wat origineel uit Zuid Afrika komt, is geheel in een nieuw jasje gestoken. Tesca mocht zelfs haar nummer ten gehore brengen bij de Toppers van Oranje. 

 

 

Repertoire

Tesca staat al heel wat jaren op de buhne. Hierdoor heeft ze een uitgebreid en divers repertoire. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig komt aan bod. Nummers van Marco Borsato, De Dijk, Jan Smit, maar ook Kings of Leon, Madonna, Anouk, Madcon. Wil je een uitgebreide lijst ontvangen, neem dan contact op.


 

 

 

 

ExternalVideoWidget